Dupa ce au dat greș cu Galionu, grupul de facebook Arhiva Comănești continuă dezinformarea comăneștenilor

Aceiași oameni ce au avut pagina de „umor” Galionu, continuă să lupte cu administrația locală.

 

Lupta se dă în noroi de această dată, deoarece toate articolele sunt lipsite de documentații și acte doveditoare. Se încearcă în continuare un atac la administrația locală și la adresa primarului orașului Comănești pe orice mijloc posibil.

 

Ce este dureros, acestor indivizi le și merge. Articolele pline de „Umor”,  de pe blogul Galionu captau atentia cititorului prin texte hazlii asociate cu imagini prelucrate în photoshop.

 

Prin aceste texte hazlii, și sub scuza pamfletului si umorului, autorul grupului de facebook Arhiva Comănești dezinforma cetățenii orașului și punea respectabili cetățeni ai orașului într-o lumină proastă și nefavorabilă:

 

 

Nu a fost prea greu sa ne imaginam cine scrie toate aceste povești la adresa comăneștenilor de rând, autorul distribuind postarile de pe contul său și de pe contul fals folosit tot de el, și care este de asemenea pus administrator pe grupul Arhiva Comanesti.

 

Cum functioneza dezinformarea comanesteanului de rand pe grupul de facebook Arhiva Comanesti? Destul de simplu. Autorul grupului posteaza în mare titluri senzationale dar fără nici o documentație atașată în prealabil care să dovedească lucrurile susținute. Titlurile senzationale de tip OTV, anunta mereu postari ulterioare numite „episoade”, care, daca apar nu au nici un background solid.

 

În același mod, o să expunem tranșant motivul acestor acuze și dezinformări la adresa Comăneștenilor și de ce se urmărește incitarea populației împotriva Consiliului Local și al unui Primar ce a realizat mai mult decât orice edil în toți acești ani.

 

În „episodul viitor”

 

 

 

Share This: