Arhiva Comănești – manipulare și cenzură

          Ca un răspuns la articolele dumneavoastră, domnule administrator de pagină Arhiva Comănești:

 

          Articolele pe care le scrieți cu expresii, parcă, prea de la țară, absolut odioase, dau de gol faptul că nu coincid calitățile dumneavoastră cu cele afișate pe pagina wikipedia.

 

          Vă aduc aminte faptul că dumneavoastră ați susținut că sunteți independent și corect față de „aplaudaci, lingăi și pupincuriști”, pe care i-ați catalogat la nervi, folosind și atacuri la persoană.

 

          Țin să vă anunț că oarecum nu s-a supărat nimeni, deoarece, nu-i așa, nu te poți supăra pe un om ce reacționează într-un astfel de mod, un om slab, ce se simte ofensat pentru simplul fapt că avem și noi drept la replică pe internet la fel ca și dumneavoastră.

 

          Știm că nu suportați și alte opinii și considerați că opiniile pe care le aveți, dacă nu reprezintă, ar trebui să reprezinte un adevăr universal.

 

          De aceea în acest articol voi arăta cititorilor, metodele dumneavoastră de cenzură, la comentariile aduse articolelor pe care le postați.

 

          Nu ne vom opri în a arăta tuturor ceea ce sunteți în final, o persoană ce minte, manipulează, cenzurează și jignește persoane ce au și ele dreptul la replică.

 

          Tot mai multă lume realizează ceea ce reprezentați, și acest lucru se resimte în commenturile ce sunteți nevoit în a le șterge zilnic pentru a vă păstra o imagine „verticală și independentă”.

 

          Commenturile următoare nu mai există acum pe pagina Arhiva Comănești fiind șterse de autorul paginii de facebook:

 

 

 

          Reamintim cititorilor cine sunt „Arhiva Comănești” și „Galionu”:

 

Cum s-au transformat realizările muncite din greu de administrația locală, în nimicuri sau afaceri dubioase

Share This: