Video: Deschiderea expoziției Tandem 16

          Marți, 4 aprilie, ora 12.00, în Sala de Sticlă a Muzeului National al Satului „Dimitrie Gusti” a avut loc vernisajul de pictură și artă vizuală Tandem 16.

 

          Video: Victor Foca

 

          Comăneşti, Botoşani, Ipoteşti, Oneşti, Arbucies – Barcelona, Baia Mare, Iaşi, Roma – Italia, Suceava, Cluj, Lugoj, Curtea de Argeş sunt câteva din localitățile în care lucrările celor doi artiști au strălucit, susținuți și încurajați permanent de Asociația culturală ”Dimitrie Ghika” și Primăria orașului Comănești.

 

          Eugenia Boteanu, prezentă cu lucrări în ulei pe pânză, se exprimă cu vigoare și sensibilitate în naturi statice, peisaje și portrete. Cuțitul de paletă înlocuiește penelul cu surprinzătoare și neașteptate efecte cromatice, unind prin tehnica proprie, stiluri tradiționale.

 

          Foto: Gny Mzl

 

 

          Victor Foca, consecvent căutărilor și credinței sale vizionare, în destinul comunicării prin imagini, expune lucrări elaborate virtual, pe calculator şi transpuse – printate pe pânză. Sunt prezentate, în structuri geometrice, gânduri de mulţumire şi Slavă Armoniei Divine.

 

          Bucurându-se de o aleasă găzduire, în zilele pline de Lumină ce anunța Învierea, expoziția se vrea ca ofrandă și dar spre bucuria celor ce o vor afla.

 

          Expoziția este deschisă publicului în perioada 4 – 28 aprilie, de miercuri până duminică, între orele 10.00 – 18.00, Sala de Sticlă, Șoseaua Kiseleff nr. 30.

Share This: