Copiii de la grădinița cu program prelungit Dumbrava Minunată au primit pătuțuri noi

          Prichindeii grupei „Licuricii” de la grădinița cu program prelungit „Dumbrava Minunată” din Comănești vor avea un somn bun, odihnitor și plin de vise dulci, pentru că au primit pătuțurile de care aveau atât de multă nevoie.

 

          „Am primit 20 de pătuțuri și saltele speciale, adaptate pentru micuții din această clasă nou formată, prin bunăvoința și sprijinul companiei Holzindustrie Schweighofer Baco în colaborare cu Habitat for Humanity Comănești. Până acum, micuții dormeau în pătuțuri pliante”, ne-a spus dna. educatoare Gabriela Tamba, cadrul didactic al grupei mici.

 

         Holzindustrie Schweighofer Baco a mai oferit grădiniței cu program prelungit „Dumbrava Minunată” dispozitivele de siguranță și sistemele luminoase de avertizare în caz de urgență.

 

         Compania este foarte implicată în susținerea educației la nivel local. În zona Comănești-Moinești au fost modernizate mai multe grădinițe, școli și licee, dar și Clubul Copiilor din Comănești, care a fost renovat din temelii. Holzindustrie Schweighofer susține o varietate de proiecte educaționale în toate zonele unde activează (județele Bacău, Suceava, Covasna și Alba), care merg de la investiții în infrastructura școlară până la programe de nivel liceal sau universitar.

 

Publicat de Melek Tawûsê

Share This: