Centrul de Agrement „ Ionuț Iftimoaie” din Comănești, se deschide mâine, 2 iulie 2017 la ora 9:00

          Centrul de Agrement “Ionuț Iftimoaie“, este pregătit pentru deschiderea de mâine, 2 iulie 2017, ora 9.00.

 

 

 

        „Centrul de agrement este ceva necesar și util în zonă. Sunt foarte multe persoane care se deplasau până în Bacău să poată petrece vara câteva ore de relaxare la bazinul de înot sau în piscinele private. Am adus confortul aproape de oameni, iar prin aceasta investiție vrem sa mai marcam un punct important pe harta turistica a zonei”, a declarat primarul Viorel Miron.

 

 

 

         Primarul Viorel Miron și-ar fi dorit să dea drumul piscinei mult mai devreme, înainte chiar de 1 iunie, dar acest lucru nu a fost posibil dintr-un motiv independent de voința sa: lipsa salvamarilor.

 

          “Am fost blocați în toată această perioadă de timp din cauza faptului că nu am reușit să angajăm salvamari. De trei ori am scos la concurs acest post, și nu am reușit să găsim salvamarii de care aveam nevoie. Într-un final am făcut un contract cu o asociație, care ne asigură aceste servicii pentru a putea beneficia de piscină”, a declarat edilul orașului Comănești.

 

          Potrivit legii, orice piscină deschisă publicului trebuie să aibă în dotare un salvamar care să ştie să acorde primul ajutor, dacă trece de o anumită adâncime.

 

          Piscina pentru adulți din cadrul Centrului de Agrement “Ionuț Iftimoaie” din Comănești pleacă de la adâncimea de 1,20 metri și ajunge la 3 metri, dimensiunile acesteia fiind 28 metri x 20 metri.

 

          Centrul de Agrement din Comănești vă așteaptă cu drag.

 

Foto – Fornazer Cristina ; Emilian Cristea ; Gabriel Stroe ; Surse: desteptarea.ro ; unupetrotus.ro

Publicat de Melek Tawûsê

Share This: