La Ponton 5th Anniversary – 19 August – pe scenă: THE MOTANS

          La Ponton vă invită la cel mai spectaculos eveniment al anului, aniversarea de 5 ani !!!

 

          Data evenimentului : 19 August

 

          Pe scena clubului va urca “The Motans”, unul dintre cei mai în voga artiști ai anului!!

 

 

          The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa își urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, în urma cu doar un an.

 

         Biletele se pot achiziționa dinainte de la bar la prețul de 35.00 ron , iar în seara evenimentului prețul va fi de 50.00 ron.

 

 

 

          Ponton Club & Lounge se dedică persoanelor care doresc să se detaşeze de tot ce înseamnă cotidian şi să păşească într-o lume ruptă parca dintr-o sferă ireală. Ponton Club & Lounge reprezintă un concept nou despre viaţa de lounge & clubbing în Comănesti / Bacau.

 

         În acele momente în care căldura zilelor de vara te face sa te gândești la plaje însorite și vacante în insule îndepărtate, e timpul sa iei o pauza de la activitatea cotidiana și să faci o vizita la piscina Ponton Club & Lounge. Un local dotat cu Piscină, Terasă și Zonă de Șezlonguri, oferind astfel fiecărui client un spațiu generos de relaxare alături de prieteni.

 

          Este locul potrivit în care poți savura cea mai buna cafea din oraș, un cocktail sau un drink, te poți întâlni cu un prieten sau un partener de afaceri, poți organiza o petrecere privata, o recepție, sau o lansare de produse.

 

Fotografii: La Ponton @ Ponton Club

Articol publicat de Viorel Tamba.

 

Share This: