Comăneșteanul Andrei Ambăruș va concerta la Zilele Galațiului 2017, alături de trupa GOT-X

          Chitaristul Andrei Ambăruș din Comănești și trupa GOT-X (Giulia Abaza – vocal, Gino Abaza – tobe, Andrei Unguru – bas), vor concerta pe data de 30 noiembrie în cadrul evenimentului “Zilele Galațiului 2017”.

 

          Tot în această zi vor mai concerta la Galați trupele Deepcentral, The Motans, Delia iar în zilele următoare de sâmbătă și duminică vor fi prezente și alte trupe de succes precum Connect-R, Carla’s Dreams, Guess Who și Randi.

 

          Ultima apariție externă a lui Andrei s-a consemnat luna trecută, în Italia, la Bologna, în cadrul evenimentului “Rock Festival”

 

          Trupa GOT-X (gen pop-rock) a fost înființată în anul 2006, în localitatea Bârlad.

 

          Ideea formației prinde contur în primăvara 2006, cand cei doi frați, Giulia Abaza (la voce) și Gino Abaza (la tobe) cântau în camera lor de zi.

 

          Ulterior, (basistul) Giovanni și (chitaristul) George Tătaru, foarte buni prieteni, li s-au alăturat.

 

          Anii au trecut, iar pretențiile și eforturile membrilor au crescut, participând la festivaluri și concursuri. I-a încurajat foarte mult faptul că de-a lungul anilor au câștigat o serie de premii cu muzica lor.

 

          Înca din 2008, trupa se află sub influența directă a firmei de management General Pro din Germania, datorită căreia au concertat la Dortmund și Bochum, au scos primul videoclip și au înregistrat primul album, intitulat Bloody Flowers (2013).

 

          Prima piesă originală compusă de Got-X, Troubled Love, este totodată și piesa la care s-a realizat clipul de debut, in 2011.

 

Andrei Ambăruș și trupa GOT-X, alături de primarul orașului Comănești, Viorel Miron, la Zilele Orașului Comănești 2017:

Publicat de Melek Tawûsê

Share This: